Loading
Spanjereis 2012 van TLP (Leen Kreeft) volgeboekt maar extra kamers beschikbaar!

Wat heeft u ons een cadeau gegeven door zo snel te boeken! We zijn vanaf nu genoodzaakt nee te verkopen op arrangement 1. Iedereen die geboekt en betaald heeft is zeker van deelname aan deze unieke reis. Laat dat duidelijk zijn. Maar vanaf nu hebben we helaas geen plaats meer in Hotel Alhambra en kunnen we geen definitieve boekingen meer voor arrangement 1 accepteren.

20 Extra kamers voor de allerlaatste liefhebbers!

Er komen echter nog steeds boekingen en aanvragen om informatie binnen voor deze reis. En wat blijkt? De mensen vragen ons om een arrangement samen te stellen in een tweede Hotel. We hebben dit met ons team besproken en besloten daar actie op te ondernemen. We willen mensen niet teleurstellen. Om de kwaliteit te garanderen hebben we Hotel Indalo Park gevonden en een aantal kamers gereserveerd voor een goed Rame Rame arrangement 2 ook van 4 t/m 17 juni 2012. We gaan voor 20 kamers, dus dat houdt in dat we nog voor +/- 40 personen plaats hebben.

Hotel Indalo Park is gelegen direct naast Hotel Alhambra in Santa Susanna.

Wilt u toch mee?

Wat moet u doen om toch nog mee te kunnen en gebruik te maken van Rame Rame arrangement 2 van 4 t/m 17 juni 2012 in Hotel Indalo Park voor sléchts € 420,- per persoon.

1: Ook dit Rame Rame arrangement 2 wordt gepubliceerd op onze diverse sites: www.tlpproductions.nl/spanjereis   en  www.TLP-spanjereis.Hyves.nl   www.facebook.com/tlpspanjereis groep en  www.tjampoer.nl   

2: U verblijft in Hotel Indalo Park op basis van halfpension en u neemt toch deel aan de TLP festiviteiten (party’s en excursies) op het terras van hotel Alhambra.  Incl. Busvervoer met Royal Class van Solmar Tours.

3: Wilt u boeken doe dit dan middels het definitieve boekingsformulier op een van de genoemde sites.

4: Ook hier geldt, Vol= Vol. Bij aanmelding en aanbetaling bent u verzekerd van een kamer in hotel Indalo Park. Bij ontvangst van de aanbetaling bij TLP Productions is uw boeking definitief.

U kunt ons natuurlijk altijd bellen als u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen heeft.

Let wel op we hebben maar 20 kamers gereserveerd. Dus wanneer u mee wilt, onderneem dan snel actie en schrijf u in!  Leen Kreeft:  043  40 90 977

 Vocalgroep uit IndonesiëDan de verrassing voor de deelnemers aan de Rame Rame reis 201Naast de vele Artiesten die met ons meegaan om er een fantastisch feest van te maken zoals:

Diana Monoarfa -  Java Guitars -  SAN Sing ada Nama -  AfterTouch -  Hawaiian Fantasy hebben we de vocalgroep Maluku voor Maluku uit Indonesië, die een tour maakt in Nederland, bereid gevonden om ook op onze reis in Spanje een aantal malen op te treden. Zo vieren we graag samen met u het succes van deze vakantiereis met een extra groep artiesten erbij. Dat wordt feest!

Heeft u er ook al zo veel zin in? Wij wel!

 http://www.tlpproductions.nl

 

Met vriendelijke groeten,

Leen Kreeft en het TLP-team