Loading
Of Course

Of Course

 

Of Course heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een van de betere all-round  en ‘Golden Oldies’  bands uit de Randstad.

 

 

Zij beschikken over een meer dan avondvullend repertoire van de diverse muziek stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare Rock & Roll, Sixties en Seventies muziek.

Naast de vele 'Shadows oldies' en oude hits van Cliff Richard behoren ook de gouwe ouwe van o.a: Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en Elvis tot de favoriete nummers van het publiek. Ook de zgn. slowballads roepen bij vele mensen jeugdherinneringen op.

Uit de zestiger jaren spelen zij een brede selectie van hits van o.a: Searchers, Stones, Creedence Clearwater Revival en vele andere Mersey groepen.

Daarnaast spelen zijn (eventueel) een groot aantal ‘klassiekers’ uit de zeventiger en tachtiger jaren van o.a. Status Quo, Roxy Music, James Brown etc.

Kortom; voor elk wat wils.

 

Of Course heeft eveneens een goede naam opgebouwd bij het begeleiden van live optredens van Riem de Wolff, Rene Shuman, Shannah en Chuck Memphis.

 

De band staat garant voor enkele uren swingende muziek die eenieder welhaast aanspreekt, zodat het boeken van deze band voor bijna elke gelegenheid aan te bevelen is, tevens treedt zij altijd op in nette, uniforme kleding, aangepast aan de situatie.

 

Ook zeer geschikt voor thema avonden zoals Country, Goud van Oud etc.

Grote kracht van deze band is, dat zij een avondvullend Country en/of Rock ‘n’ Roll programma brengen, maar op verzoek moeiteloos over switchen naar een breder repertoire met ook veel Sixties en Seventies muziek.

De perfecte oplossing voor thematische feesten waar men ook wel eens iets anders wil horen.

 

 

www.of-course.nl